Om Asle Gundersby

Sivilingeniør NTH/ENSAE (Toulouse), ICF-Coach (Erickson College).

Opptatt av hvordan på best måte omgås andre mennesker – enten familie, venner eller jobb, å bli mer effektiv slik at man kan få til mer på den tiden man har og å håndtere følelser. Følelser er viktig. Her ligger drivkildene og stopperne. I hvilken grad du klarer å styre disse er avgjørende for den suksess du kan oppnå, og hvordan du har det med deg selv og andre. Jeg er opptatt av en vitenskapelig tilnærming, med logiske modeller (som bidrar med verdi) og kan gi forklaringer som vi kan støtte oss på for å akseptere. Akseptere er viktig. Å ikke akspektere er også viktig.

3 thoughts on “Om Asle Gundersby

  • Takk for det, Gunvald! 🙂 Satser på å skrive om både smått og stort her inne, forhåpentligvis både med brodd og til ettertanke!
   Om ikke før, så ses vi på Dale Carnegies Core Compentences!
   God Sommer!

 1. Hei Asle!

  Ser ut som om du har god peiling. Meget kul side og godt innhold.

  Lurte på om du ville gjøre et linkbytte med oss på Vondt.net? Vi er en godt trafikkert fagblogg som skriver om muskel og skjelettplager hovedsaklig.

  Ved å bytte linker med andre nettsteder, så kan du oppnå både økt fysisk trafikk gjennom direkte klikk på disse linkene, men også en høyere andel av søkemotor trafikk (Kvasir, Bing, Google etc.), da din nettside vil anses som høyere verdsatt grunnet innkommende linker.

  Kommenter gjerne her via denne lenken: http://www.vondt.net/linkbytte-okt-trafikk-legg-til-din-blogg-eller-hjemmeside/ eller send meg en email, så ordner vi et linkbytte hvis du er interessert.

  Ha en fortsatt fin dag! Ser fram imot til å høre fra deg.

  Mvh.
  Thomas v/ Vondt.net

Jeg vil gjerne høre din mening! :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s